strasidla6

Letos poprvé jsme se rozhodli uspořádat pro naše mladé hasiče strašidelný večer s přespávačkou.

Sešli jsme se navečer po 18.00 v Klisinci v kulturáku. Zatímco jsme hráli hry, venku se připravovaly strašidelná stanoviště. A také jsme museli přivézt stany, protože dost pršelo. Stanoviště byla celkem 4 a na každém byl připraven nějaký úkol. Cestou jsme tak mohli vidět mrtvého ženicha s nevěstou, kde bylo třeba najít několik prstenů. U čarodějnic bylo třeba absolvovat překážkovou dráhu. Za zvuku broušení kosy jsme došli až ke smrtce, kde se procházelo mezi hroby s míčkem na lžíci. A poslední byli dva duchové, kteří nás také potrápili. Na každém stanovišti ale všechny čekala drobná odměna. Celá trasa byla lemovaná svíčkami a bylo slyšet děsivé vytí vlkodlaka.

Stezku zvládl každý a v cíli si tak mohl opéct buřta. Když dorazili poslední účastníci, připravili jsme si pelíšky a pustili si filmy Zootropolis a Korunní princ.

Hned ráno jsme museli uklidit a tradá domů. Věřím, že za rok se něco podobného opět uskuteční, neboť to byla opravdu podařená akce. Děkujeme všem, kdo s její realizací pomáhali.

flower